Cyberaanval overschaduwt Fietscie-reunie

Duisburg – De Fietscie-reunie. Een begrip in de wielerwereld waarbij altijd met spanning wordt uitgekeken naar de verkiezing van de Fietscie-Man van het Jaar. In de aanloop naar de 2017-editie wordt het nieuws echter volledig overschaduwd door een geavanceerde cyberaanval, waarbij waarschijnlijk duizenden kilometers zijn gestolen. Het leidt tot woedende reacties.
Fietscie-renner Snip: ‘Hoe kun je nou van mij verwachten dat ik iemand mijn stem geef, als ik niet 100% zeker ben hoeveel hij gefietst heeft? Nou?  Dit heb ik nog nooit meegemaakt’. De ontwikkelingen maken de verkiezingen spannender dan ooit. Ook bij de Fietscie-vrouw van het Jaar verkiezing, met dit jaar volgens de bookmakers zowaar een Franse topfavoriet, lijkt nog veel mogelijk. Duisburg, de elfde ven de elfde, het lijkt voor de Fietscie een van de spannendste avonden ooit te worden.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *