Team North America verheugd met Snip

Het zat al een tijdje in de lucht, maar nu is routinier Snip definitief overgestapt van team Italiminium naar team North America. Vanmiddag zijn de contracten getekend met hoofdsponsor Argon 18. De canadezen zijn in hun nopjes met de komst van Snip. Fietsen wordt steeds populairder in het noorden van het amerikaanse continent. De komst van Snip kan de populariteit alleen maar verder verhogen. Directeur Ryder Hesjedal verwacht dat binnen 5 jaar noord-amerikanen de auto laten staan en voortaan alleen nog maar de fiets pakken.
Afbeeldingsresultaat voor vlag canada

Het boterde al langer niet meer in team Italiminium. Teammakker Coen Spijker en Snip konden niet langer door 1 deur, waarna Coen Spijker eerder dit jaar al de biezen pakte en overstapte naar de zwitserse garde. Het schijnt dat Snip zich zo gekrenkt voelde door deze overgang dat hij met een blinkende nieuwe fiets komende seizoen de loef wil afsnijden van Spijker. “Ik zal in elk geval als nooit te voren gemotiveerd zijn voor het komende seizoen. Ik had gewoon een impuls nodig en die is er nu gekomen!” aldus een zichtbaar gretige Snip.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *