Coen Spijker Man van het Jaar

Leuven – Coen Spijker is verkozen tot Fietscie-Man van het Jaar. Tijdens de traditionele re√ľnie-vergadering wist de Tukker net als in 2012 de meeste stemmen in de wacht te slepen. De Vrouw van het Jaar titel viel voor het eerst in buitenlandse handen. Joana Ferraz bezorgde Portugal de eerste grote Fietscie-prijs door haar uitmuntende verzorging en professionele jury-activiteiten tijdens de Snip Winter Classic en daaropvolgende verkiezingen.Joram Spijker vulde zijn prijzenkast aan met de Jan Wolkers Bokaal vanwege zijn literaire meesterwerk over de Psyche van de Fietscie. Matthijs Lenis won net als de voorgaande seizoenen het kilometrageklassement. Met de Fietscie-reunie is officieel een einde gekomen aan het fietscie15-seizoen, een seizoen waarin een kleine 23.000 kilometer een redelijk kilometrage-aantal werd behaald. De prijzenkast op de Fietscie-site is inmiddels aangevuld met de vers gegraveerde bekers. Het aftellen tot de SWC16 is begonnen….

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *