Lenis grote verliezer enerverend All Round League-weekendje

Berg en Dal – Wielrenner Matthijs Lenis is de grote verliezer geworden van het eerste echte All Round League-weekend van de Fietscie.

De geboren Harderwijker, die begon als een van de favorieten tijdens de Endurance Airborne Oosterbeek, maakte een kapitale blunder waar hij bij de eindrekening in 2020 wellicht nog wel eens aan terug zal denken. Door het per ongeluk niet installeren van Strava op zijn nieuwe telefoon bleef de grote kleine man na een enerverende strijd op de Oude Holleweg als enige van het hele peloton met lege handen. Coen Spijker wist hierbij het volle punt te veroveren, gevolgd door Joram Spijker (0,948 ptn) en Van Dijk, die listig nog 0,681 punt wist binnen te halen. Een dag later behaalde Karsijns zijn eerste punt. Hij tekende voor een heus parcoursrecord op de Stompert.
Vanaf heden is alles over de veelbesproken All Round League te volgen op fietscie.nl/allround

Tussenstand All Round League
1 Coen Spijker 2.000
2 Nico Karsijns 1.000
3 Joram Spijker 0.948
4 BP van Dijk 0.681

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *