Nervositeit viert wereldwijd hoogtij; nog een week tot Fietscie-verkiezing

De laatste restjes sneeuw ontdooien, de mussen en mezen kwetteren er fijn op los en beginnen langzaam te denken aan het bouwen van een nestje, en ook bij de jongens van de Fietscie begint het stevig te kriebelen. Het voorjaar komt eraan. De temperaturen gaan komend weekeinde naar de tien graden Celsius; een buitenstaander zou niet verbaasd zijn als er aardig wat trainingskilometers gemaakt zouden worden. Niets is echter minder waar, wat wél een zekerheid is is dat de creatieve breinen en computers van de jongemannen dit weekend overuren zullen maken; de laatste voorbereidingen voor de Fietscie 2012-verkiezing worden namelijk getroffen.

Op internetfora wereldwijd wordt inmiddels breeduit gespeculeerd over de voorstellen die aanstaande vrijdag de revue zullen passeren. Suggesties over een mogelijk intercontinentale onderneming worden niet becommentarieerd. Renner Snip ; ‘’Er wordt natuurlijk vanuit heel de wereld aan ons getrokken, dus het is goed mogelijk, maar vrijdag komen de voorstellen op tafel’’.
Vrijdagochtend meldt de Telegraaf dat Coen Spijker in een goed gesorteerde Utrechtse boekhandel is gesignaleerd, bladerend in een reisgids over Griekenland. Inmiddels heeft de goedlachse Tukker aangegeven dat hij in de volgende ronde van de Europa League een Griekse tegenstander voor zijn FC Twente voorziet.

Het speculeren gaat door, de fietsen blijven in de schuur. Er zit niets anders op dan afwachten. Nog maar één week en we weten waar Fietscie 2012 naartoe gaat.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *